Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Εν τάχει…

Εν τάχει…
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πολιτιστικά νέα

-Στις 18.30 στο K&K Showroom (Τσιμισκή 96, 2ος όροφος) o Κωνσταντίνος Βασιλείου Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Παρίσι 1 Σορβόνης, θα μιλήσει για την «Μητρόπολη: το Διασκεδαστικό Άπειρο» στο πλαίσιο του σεμιναρίου με θέμα

«Global Cities: Ψυχικές Μεταμορφώσεις στον Μητροπολιτικό Πολιτισμό».

-Τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου στις 20:30 στο Garcon Brasserie, (Λεωφ. Νίκης και Αγ. Σοφίας 2, Θεσσαλονίκη) εγκαινιάζεται η πρώτη έκθεση φωτογραφίας της Αμαλίας Φλώρου «Τουλάχιστον να αλλάζεις πότε πότε το νερό στις φωτογραφίες μου». Πρόκειται για «φωτογραφίες απλές, ασχολίαστες, ανερμήνευτες που ίσως αναδεύσουν την ψυχή, μεταδώσουν μια ένταση, ηρεμία ή συγκίνηση. Η ανάγκη να αλλάξουμε, να νιώσουμε καλύτερα – έστω και για πολύ λίγο. Όσο κρατά το κλικ της φωτογραφικής μηχανής ή η σύντομη ματιά του επισκέπτη». Διάρκεια έως 14 Μαΐου.

-Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 25 ευρώ για τις συναυλίες που θα δώσουν οι Thievery Corporation σε Αθήνα (Πλατεία Νερού – Νέο Φάληρο) και Θεσσαλονίκη (Βαβυλωνία/Μύλος) στις 17 και 18/6 αντίστοιχα. Το live θα ανοίξουν οι Imam Baildi και Boogie Belgique. Η προπώληση συνεχίζεται προς 30€ από: viva.gr, public.gr, 123tickets.gr. Στο ταμείο τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35€.

-Τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της Χριστίνας Μπούκουρ με τίτλο «Εσωτερικές Διαδρομές» θα πραγματοποιηθούν τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014, στις 20:00, στο Γενί Τζαμί (Παλαιού Αρχαιολογικού Μουσείου 30, τηλ. 2310 857978). Η έκθεση την οποία διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα διαρκέσει έως τις 2 Μαΐου 2014. Μπορείτε να τη δείτε: Τρίτη έως Κυριακή, 10:00 έως 18:00.

-Η Κινηματογραφική λέσχη Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη της και τους φίλους της, στη 11η προβολή για τη σεζόν 2013-2014 με την ταινία: “Ο Μύλος και ο Σταυρός” που θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα 14/4 ώρα 21:00 στον κινηματογράφο Φαργκάνη. Την ταινία προλογίζει ο δημοσιογράφος κος Στράτος Κερσανίδης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γ. Προβόπουλος: Να μεταβούμε σε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης με έμφαση στην εξωστρέφεια

Μια άλλη ματιά στο «Ημερολόγιο ενός τρελού»