Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παγώνη για Μαρινέλλα: Θετικά μέχρι τώρα τα πράγματα, είναι πολύ δυνατή (VIDEO)

Η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου στην Αθήνα η Μαρινέλλα, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

«Μέχρι εχθές, πιστεύω σήμερα να βγει ένα ανακοινωθέν, είναι σταθερή η κατάσταση αλλά παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές», λέει στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Υπενθυμίζω ότι αυτά τα περιστατικά, τα βαριά, θέλουν πολύ χρόνο. Ας αφήσουμε τον οργανισμό να αντιδρά μόνος του. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα, είναι θετικά τα πράγματα μέχρι τώρα. Ας δώσουμε χρόνο, το παλεύει, είναι πολύ δυνατή».

Δείτε το video:

Πηγή: megatv.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσικές επιδρομές στο Κίεβο: Τουλάχιστον 14 νεκροί και 44 τραυματίες (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Νυχτερινά πλήγματα σε κατοικημένες περιοχές - Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων κάτω από τα συντρίμμια
Ρωσικές επιδρομές στο Κίεβο: Τουλάχιστον 14 νεκροί και 44 τραυματίες (ΦΩΤΟ + VIDEO)