Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Παγώνη: Αυτή την εβδομάδα θα βγει από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα (VIDEO)

Παγώνη: Αυτή την εβδομάδα θα βγει από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θα μεταφερθεί στο δωμάτιο και στη συνέχεια σε κέντρο αποκατάστασης, είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, τρεις εβδομάδες σχεδόν μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και εξήγησε τους λόγους που η τραγουδίστρια παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας, παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.

«Είναι απόφαση των γιατρών της. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα, η επόμενη κίνηση θα είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει για να σταθεροποιηθεί καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την απόφαση να παραμείνει προσωρινά στη ΜΕΘ, δήλωσε: «Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από τους θεράποντες γιατρούς του. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κρίνουμε γιατί παραπάνω ή γιατί παρακάτω».

Τέλος, σημείωσε ότι η Μαρινέλλα θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο αυτή την εβδομάδα. «Η Μαρινέλλα έχει δώσει έναν δύσκολο αγώνα κι αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο και στη συνέχεια, σε κέντρο αποκατάστασης», είπε κλείνοντας.

Δείτε το video:

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» για παραβατικότητα ανηλίκων – Πάνω από 90 έλεγχοι

Θεσσαλονίκη: Νέες ΣΥΔ για ΑμεΑ – Σε 5 οικόπεδα που δώρισε ο δήμος Θέρμης