Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε ο Αντώνης Δημητρίου – Ραδιοφωνικός παραγωγός και κιθαρίστας των Ενδελέχεια

Οι Ενδελέχεια υπήρξαν ένα από τα πιο γνωστά ελληνόφωνα ροκ συγκροτήματα από το 1991 έως το 2009

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών  ο Αντώνης Δημητρίου, ο κιθαρίστας των Ενδελέχεια και επί σειρά ετών ραδιοφωνικός παραγωγός του Kosmos.

Οι Ενδελέχεια υπήρξαν ένα από τα πιο γνωστά ελληνόφωνα ροκ συγκροτήματα, ενεργοί από το 1991 έως το 2009. Το συγκρότημα, στο οποίο ο Αντώνης Δημητρίου έπαιζε κιθάρες, πλήκτρα και έκανε κάποια φωνητικά, έχει μείνει γνωστό ως ένα από τα πιο δυναμικά ροκ σχήματα της εποχής.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ξάδερφός του, Γρηγόρης Ψαριανός, ο γνωστός πολιτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα σήμερα τα ξημερώματα: «Γιατί ρε Αντώνη, γιατί; Έφυγε σήμερα το ξαδερφάκι μου, ο γλυκός μας Αντώνης Δημητρίου».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Ενημερωτικά Περίπτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εν όψει των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου