Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε σε ηλικία 31 ετών ο ράπερ Werenoi

Ήταν νούμερο 1 στις πωλήσεις άλμπουμ στη Γαλλία το 2023 και το 2024

Ο ράπερ Werenoi, νούμερο 1 στις πωλήσεις άλμπουμ στη Γαλλία το 2023 και το 2024, πέθανε σε ηλικία 31 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο παραγωγός του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, αδελφέ μου», έγραψε ο παραγωγός, υπό το προσωνύμιο Babs, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που δημοσίευσαν ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για τον θάνατο του ράπερ στο νοσοκομείο, έπειτα από μία ξαφνική επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Ο Werenoi, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Ζερεμί Μπανά Οουονά, είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται, καθώς αναδείχθηκε σε καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ στη Γαλλία το 2023 όπως και το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία του Syndicat national de l'édition phonographique.

Εντούτοις, παρά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε, ήταν σχετικά άγνωστος πέραν των θαυμαστών της ραπ μουσικής κι αυτό επειδή τηρούσε πολύ διακριτική στάση απέναντι στα ΜΜΕ.

Ο Werenoi είχε υιοθετήσει μια μετριοπαθή, συγκρατημένη και επικεντρωμένη στη δουλειά του συμπεριφορά, κάτι που του είχε καλλιεργήσει η καμερουνέζικη οικογένειά του στο Μοντρέιγ, κοντά στο Παρίσι.

Το να είσαι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις, εξηγούσε ο ίδιος στην εφημερίδα Le Parisien τον Ιανουάριο του 2024, «είναι τόσο μια έκπληξη, αλλά αυτό σημαίνει ότι κάνεις καλή δουλειά». «Δεν το γιορτάζεις. Πρέπει να μην έχεις έπαρση, γενικότερα στη ζωή. Αυτή είναι η εκπαίδευση που διδάχθηκα», έλεγε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοιμάστε στον καναπέ, αντί για το κρεβάτι σας; Αυτά είναι τα 3 χαρακτηριστικά σας
Το να κοιμάστε εκτός κρεβατιού μπορεί να επηρεάσει την υγεία και την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ αποτελεί ένδειξη ορισμένων χαρακτηριστικών της...
Κοιμάστε στον καναπέ, αντί για το κρεβάτι σας; Αυτά είναι τα 3 χαρακτηριστικά σας
Τραμπ: «Θα είμαι αυστηρός με τον Νετανιάχου για να επιτευχθεί συμφωνία εκεχειρίας»
«Ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει και ελπίζουμε ότι θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα» είπε για την εκεχειρία
Τραμπ: «Θα είμαι αυστηρός με τον Νετανιάχου για να επιτευχθεί συμφωνία εκεχειρίας»