Ένας νέος χώρος τέχνης ανοίγει από το φθινόπωρο στο κέντρο της πόλης μας. Το όνομα αυτού; «Black Box». «Είναι το αποτέλεσμα του οράματος του καλλιτεχνικού του διευθυντή Θωμά Χαρέλα για τη δημιουργία ενός μοντέρνου, ευέλικτου χώρου τέχνης που θα αποτελέσει εστία δημιουργίας και καλλιτεχνικών ζυμώσεων».
Νέοι και καταξιωμένοι δημιουργοί, θεατρικές παραστάσεις, μοντέρνα θεάματα, εναλλακτικές και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες , παραστάσεις χορού και εικαστικές δράσεις, θα βρουν τη στέγη τους σε έναν τολμηρό χώρο ικανό να φιλοξενήσει έως και 350 άτομα και που έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνεται και να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε παράστασης ή δράσης.
Η αυλαία θα ανοίξει πιθανότατα στις 25/9 με το έργο «Γράμματα αγάπης στον Στάλιν» από την εταιρεία θεάτρου «Εν Δράσει» στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη. Το πρόγραμμα του Black Box θα ανακοινωθεί σύντομα.