Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Το MEGA αποχαιρετά την Κατερίνα Γιουλάκη - «Θα μας λείψεις»

Το MEGA αποχαιρετά την Κατερίνα Γιουλάκη - «Θα μας λείψεις»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η αγαπημένη ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 87 ετών

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών. 

Η Κατερίνα Γιουλάκη (το πραγματικό της όνομα ήταν Κατερίνα Γιουβαρλάκη) γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Την πρώτη της εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι την πραγματοποίησε το 1959 με τον θίασο του Ντίνου Ηλιόπουλου με το έργο ” Η κυρία του κυρίου “.

Αξίζει να επισημανθεί η εμφάνισή της στην τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με τη σειρά Η κοκορόμυαλη, στα μέσα της δεκαετίας του ‘ 80 με το Η Κυρία μας και βεβαίως την περίοδο 1990 – 1992 στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη.

Το MEGA θέλοντας να αποχαιρετίσει την αγαπημένη ηθοποιό, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στη λεζάντα της οποίας αναφέρει:

«Καλό ταξίδι, Κατερίνα Γιουλάκη. Θα μας λείψεις». 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη παρέλαση για το Pride στη Θεσσαλονίκη - «ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ», πότε θα γίνει

Όμιλος Mitsis: Πρωταγωνιστής στην Απασχόληση και την Επιχειρηματική Αριστεία