Λ.Β.
Συναυλίες μέσα στη φύση, στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας, με εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνει το «3ο Φεστιβάλ Πόζαρ» που θα γίνει στις 19-20 Ιουλίου.
Ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης σε συνάντηση που είχε με το Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Λουτρακίου μιλώντας για το φεστιβάλ που διοργανώνεται, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας τόνισε πως: «Είναι ένας πολιτισμικός θεσμός που αναδεικνύει τον φυσικό και πολιτισμικό πλούτο της Πέλλας».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 19/7 συναυλία με τη συμμετοχή από τους Ελεονόρα Ζουγανέλη, Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό, ενώ την Κυριακή 20 Ιουλίου, στο κλείσιμο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή του Στέλιου Ρόκκου, του Γιάννη Κρητικού και του συγκροτήματος Vegas.
Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις με θεατρικά δρώμενα, ακροβατικό πρόγραμμα, εκδήλωση γαστρονομίας με τη συμμετοχή του ΙΕΚ Αλμωπίας, θα υπάρχει εναλλακτική μουσική σκηνή με εφηβικές μπάντες, θα γίνουν συνεδρίες γιόγκα, ζούμπα, εργαστήριο σχεδιασμού ρούχων, καλλιτεχνικό μακιγιάζ για παιδιά κ.α.