Η Agrafina παρουσιάζει για πρώτη φορά στα ελληνικά το διεθνές best seller της Louise Perry, The Case Against the Sexual Revolution – ένα βιβλίο που προκάλεσε συζητήσεις, αντιδράσεις και επανεκτιμήσεις στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Πρόκειται για ένα ριζοσπαστικά φεμινιστικό και βαθιά αντιδημοφιλές έργο, που τολμά να αποδομήσει τα «αυτονόητα» της εποχής μας σχετικά με το σεξ, τη συναίνεση, την ελευθερία και τη γυναικεία χειραφέτηση.
Η Louise Perry, δημοσιογράφος, ερευνήτρια και φεμινίστρια, προέρχεται από τον ίδιο κόσμο που κριτικάρει. Μέσα από εμπειρίες από κέντρα υποστήριξης θυμάτων σεξουαλικής βίας και πλούσια θεωρητική τεκμηρίωση, υποστηρίζει ότι η σεξουαλική επανάσταση δεν απελευθέρωσε τις γυναίκες – αλλά τις παρέδωσε σε μια νέα, ωμή αγορά επιθυμίας.

Το βιβλίο φωτίζει θέματα όπως:
Γιατί η «συναίνεση» δεν είναι επαρκές ηθικό ή πολιτικό πλαίσιο.
Πώς η πορνογραφία και η κουλτούρα του hook-up αποδομούν τον εσωτερικό κόσμο των νεαρών γυναικών.
Τι ρόλο παίζει η βιολογία στις σύγχρονες σχέσεις εξουσίας.
Γιατί η αγάπη, η σταθερότητα και ο αυτοπεριορισμός δεν είναι συντηρητικές αξίες, αλλά ριζοσπαστικές μορφές φροντίδας.
Η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί στις 21 Ιουλίου, με νέο εξώφυλλο, επίκαιρη εισαγωγή για το ελληνικό κοινό, και πλήρως επιμελημένη μετάφραση από την ομάδα της Agrafina.
Η έκδοση αποτελεί την αρχή μιας νέας σειράς τίτλων γύρω από το φύλο, το σώμα και την πολιτική της καθημερινής ζωής.