Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι 3 μεγάλες συναυλίες που θα «ξεσηκώσουν» τη Θεσσαλονίκη – Πού θα γίνουν

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Πάνος Βλάχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή και υπόσχονται τρία ξεχωριστά μουσικά βράδια

Η Θεσσαλονίκη φορά τα καλοκαιρινά της και υποδέχεται σήμερα και αύριο τρεις μεγάλες συναυλίες. Από τη Μονή Λαζαριστών και το Θέατρο Γης μέχρι το Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς, χιλιάδες θεατές αναμένεται να βρεθούν μπροστά στις σκηνές για να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες σε τρεις διαφορετικές μουσικές προτάσεις.

Πάνος Βλάχος στη Μονή Λαζαριστών

Το μουσικό τριήμερο ξεκινάει με τον Πάνο Βλάχο, ο οποίος ανεβαίνει στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 21:00.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη δυναμική του live με τη δύναμη της αφήγησης που τον χαρακτηρίζει. Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο, «Πληγή Έμπνευσης», αγαπημένες επιτυχίες αλλά και νέο ανέκδοτο υλικό που συνεχίζει να εξελίσσεται επί σκηνής.

Με εισιτήριο στα 15 ευρώ, η βραδιά αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη ξεχωριστή μουσική εμπειρία για το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Επί σκηνής μαζί του:

  • Αλέξανδρος Κούρος: Πλήκτρα
  • Χρήστος Ζαντιώτης: Ηλεκτρική κιθάρα
  • Κώστας Φόρτσας: Πνευστά
  • Μάριος Παπούλιας: Βιολί
  • Ευριπίδης Διονυσιάδης: Μπάσο
  • Φοίβος Άνθης: Τύμπανα
  • Έλενα Λεώνη: Φωνητικά
  • Δανάη Πολίτη: Φωνητικά

Νίκος Κωνσταντάκης και Γιώργος Τσατσούλης: ηχοληψία

Βαλεντίνα Ταμιωλάκη: Επιμέλεια φωτισμών

Παραγωγή: Imaginart live music

Φωτογραφίες: Γιώργος Σπανός,

Γραφιστικά: Φοίβος Μποζάς

Νίκος Οικονομόπουλος: 20 χρόνια επιτυχίες στην Καλαμαριά

Ο Νίκος Οικονομόπουλος γιορτάζει φέτος 20 χρόνια μουσικής πορείας και φέρνει στη Θεσσαλονίκη μια μεγάλη επετειακή παραγωγή. Την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 21:30, το Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς θα φιλοξενήσει ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό σόου, με τον δημοφιλή ερμηνευτή να παρουσιάζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια αναδρομή από τα πρώτα του βήματα μέχρι σήμερα, μέσα από μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών που συνδυάζει μουσική, εικόνα και σύγχρονη τεχνολογία. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: "Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί τις στιγμές που έγιναν σταθμοί. ​20 Χρόνια μαζί. 20 Χρόνια Νίκος Οικονομόπουλος". 

Πέμπτη 18/6/2026 - 21:30

  • 20€ Γενική είσοδος (κερκίδα)
  • 30€ Golden Standing Arena
  • 50€ VVIP *** ξεχωριστή είσοδος

Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Γης

Μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στο αγαπημένο του καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Γης.

Η συναυλία φαίνεται ήδη sold out στο more, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική σχέση του τραγουδοποιού με το κοινό της πόλης. Με περισσότερα από 31 χρόνια δισκογραφικής πορείας, ο Πασχαλίδης αναμένεται να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, ιστορίες, αναμνήσεις και στιγμές που έχουν συνδεθεί με πολλές γενιές ακροατών.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30, ενώ η είσοδος για παιδιά έως 10 ετών που συνοδεύονται είναι ελεύθερη.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: "Με 31 χρόνια δισκογραφίας, συνεργασίες και φιλίες που τον (και μας) καθόρισαν, τραγούδια που μας στιγμάτισαν και μας συντροφεύουν, οι συναυλίες του πλέον είναι εμπειρίες κοινής μνήμης και τόποι συνάντησης. Και αυτή τη φορά το Θέατρο Γης θα χωρέσει όλο το σύμπαν του Μίλτου: τραγούδια «σταθμούς», νέες επιτυχίες, παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία. Την Παρασκευή 19 Ιουνίου ο Μίλτος θα μας «τα πει όλα» κι εμείς όλοι μαζί θα «ανοίγουμε τα χέρια μας να χωρέσουμε όλον τον κόσμο να γίνουμε ένα» και θα τραγουδάμε στο Θέατρο Γης ως τα «Ξημερώματα»". 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακρόπολη: Αποκαταστάθηκε το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα - Mετά από 220 χρόνια
Για πρώτη φορά ύστερα από περίπου 220 χρόνια η δυτική όψη του Παρθενώνα αποδίδεται από το Υπουργείο Πολιτισμού στην πληρέστερη δυνατή μορφή της
Ακρόπολη: Αποκαταστάθηκε το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα - Mετά από 220 χρόνια