Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Σήμερα Πέμπτη δεν θα κάτσω σπίτι, επειδή...

Σήμερα Πέμπτη δεν θα κάτσω σπίτι, επειδή...
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Προτάσεις του www.typosthes.gr για την έξοδό σας

-Ο «Δον Κιχώτης» του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ΚΘΒΕ, σκηνοθεσία του Γιάννη Λεοντάρη, στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Πρόκειται για την "ανακάλυψη" ενός άγνωστου όσο και σημαντικού κειμένου του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα. Ο Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ συνέγραψε τον Δον Κιχώτη το 1938. Δείτε το ανέβασμα του ΚΘΒΕ απόψε στις 21.00 με είσοδο 10 ευρώ.

- To βραβευμένο έργο της Lucy Maurice «Indian Summer» παίζεται στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου (Στεφάνου Τάττη 3, πλάι στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας) στις 21.30. Τιμές εισιτηρίων: 10€ Κανονικό. 8€ προπώληση, Φοιτητικό, Μαθητικό, Συνταξιούχοι, Ατέλειες, Άνεργοι.

- Οι Πρώτες Διπλωματικές Εξετάσεις του νέου τμήματος της Διεύθυνσης Ορχήστρας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης στις 21.00 στην Αίθουσα ΚΟΘ «Σόλων Μιχαηλίδης» (Πρώην Παλλάς, Λ.Νίκης 73). Ο σπουδαστής Θοδωρής Παπαδημητρίου, της τάξης του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη ΚΟΘ, θα διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα παρουσιαστούν έργα των: L.V.Beethoven,W.A.Mozart,G.Verdi,F.Mendelssohn,Α.Dvorak και Παναγιώτη Κόκορα με σολίστ τους :David Bogorad(βιολί),Μελίνα Πασχαλίδου(σοπράνο),Παναγιώτη Μανιάτη(τενόρος) και Γρηγόρη Πυριαλάκο(βαρύτονος). Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ημερίδα με θέμα «Οδική ασφάλεια και σχολικοί τροχονόμοι»

ΟΚΑΝΑ: Προγράμματα στην Κοινότητα και στο Δρόμο