Το 2nd THESSALONIKI ART FΑΙR θα πραγματοποιηθεί τον Φλεβάρη στο ξενοδοχείο Capsis με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και καθηγητών από Πανεπιστήμια Καλών Τεχνών από 26 χώρες.
Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την UNESCO και της Zervas Art. Μήνυμα της εκδήλωσης; «Η συνύπαρξη των πολιτισμών, η δημιουργία χωρίς σύνορα, η γοητεία του διαφορετικού και η επικοινωνία ανθρώπων και λαών με τη γλώσσα της τέχνης».
Το συμπόσιο χωρίζεται σε δύο ενότητες, όπου θα φιλοξενηθούν και θα συμμετάσχουν συνολικά 55 καλλιτέχνες από 26 χώρες.
Οι καλλιτέχνες θα δημιουργούν ζωντανά καθημερινά από τις 11:00 έως τις 17:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.Η πρώτη από τις δύο περιόδους εγκαινιάζει τα έργα τέχνης που θα δημιουργηθούν, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 και η δεύτερη στις 13 Φεβρουαρίου την δια ώρα.