Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Προβλήθηκε η «Ολυμπία» στο κινηματοθέατρο «Α. Μινωτής»

Προβλήθηκε η «Ολυμπία» στο κινηματοθέατρο «Α. Μινωτής»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το ντοκιμαντέρ βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας δημότισσας στη Μενεμένη

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κου Λάζαρου Κυρίζογλου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κου Παύλου Κεσόγλου, του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών-Πολεοδομίας-Καθαριότητος & Περιβάλλοντος κου Βασίλη Μανωλόπουλου, της Δημοτικής Συμβούλου κας Μαρίας Καϊκατζάνη-Χαραλαμπίδου και του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κου Συμεών Τσιορβάλα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/06, στο κατάμεστο από κόσμο, Δημοτικό κινηματοθέατρο «Α. Μινωτής» η προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Ολυμπία».

Την αληθινή αυτή ιστορία η οποία βασίζεται στον δραματικό αγώνα που έδωσε η Ολυμπία, μία δημότης Μενεμένης, προκειμένου να φέρει στον κόσμο το μωρό της την ίδια στιγμή που έδινε την προσωπική της μάχη με τον καθολικό καρκίνο με τον οποίο είχε διαγνωστεί, προλόγισε ο ίδιος ο Δήμαρχος. 

Όσοι παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ έφυγαν κατασυγκινημένοι και συγκλονισμένοι από την ιστορία και αποκόμισαν ισχυρά ηθικά και διδακτικά μηνύματα πίστεως και ζωής.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ανέκδοτα της ημέρας!

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας για το μίνι φορολογικό