Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σεμινάριο υποκριτικής στο Θέατρο Εταιρότητα

Από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του θεάτρου Νίκο Σακαλίδη

Το Θέατρο Εταιρότητα διοργανώνει Σεμινάριο υποκριτικής με θέμα «Τα βασικά ανθρώπινα αισθήματα και συναισθήματα με αφορμή το έργο «Δον Χουάν Τενόριο» του Τίρσο ντε Μολίνα». Διδάσκει ο σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεάτρου Νίκος Σακαλίδης

Ημέρες: Σάββατο 12:00 – 17:00 και Κυριακή 17:00 – 22:00

Ημερομηνίες: 3 – 4, 10 – 11 και 17 – 18 Οκτωβρίου 2015

(τρία Σαββατοκύριακα, 30 διδακτικές ώρες συνολικά). Κόστος: 150 ευρώ η συμμετοχή και οι ακροατές 90 ευρώ.

Στο σεμινάριο θα γίνει μία σύντομη θεωρητική εισαγωγή πάνω στα βασικά ανθρώπινα αισθήματα και συναισθήματα, καθώς και στον Ισπανικό «Χρυσό Αιώνα». Μέσα από αυτοσχεδιασμούς πάνω σε σκηνές του έργου του Τίρσο ντε Μολίνα «Δον Χουάν Τενόριο – ο απατεώνας της Σεβίλλης» θα γίνει μία πρακτική υποκριτική και τεχνική προσέγγιση των βασικών ανθρώπινων αισθημάτων και συναισθημάτων.

Απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το θέατρο αλλά και σε όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν, ακόμη και αν δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αιτήσεις Συμμετοχής και Πληροφορίες: Θέατρο Εταιρότητα (Χριστοπούλου 12 καθημερινές 13:00-15:00, τηλ: 2310-229.249). Email: [email protected], Webpage: http://theatroeterotita.weebly.com/.

Facebook: Θέατρο Εταιρότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ