Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκπαίδευση Σκύλων: Αρμονική συμβίωση με τον καλύτερό σας φίλο!

Η αρμονική συμβίωση ανθρώπων και κατοικίδιων σε μία μεγαλούπολη δεν είναι ζήτημα που πρέπει να αφεθεί στην τύχη του

Βλέμμα που σε κοιτάει όλο λατρεία και προσμονή. Μία ουρά έτοιμη να ξεκολλήσει από το κούνημα και γάβγισμα που σου «φωνάζει» πόσο του έλειψες … αυτά τα πέντε λεπτά που κατέβηκες να πετάξεις τα σκουπίδια! Λένε ότι είναι ο καλύτερός σου φίλος. Και λίγα λένε. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου, πιστός σύντροφος στις χαρές και τις λύπες της καθημερινότητας. Και συχνά η απόλυτη δικαιολογία για να ξεκλέβεις λίγη ώρα από τη στρεσαρισμένη σου μέρα για ένα χαλαρό περπάτημα στην παραλία. Εσύ και ο τετράποδος κολλητός σου!

Δεν είναι απλά το κατοικίδιό σου. Είναι ισότιμο μέλος της οικογένειάς σου. Γι’ αυτό θέλεις να είναι όσο πιο ευτυχισμένος γίνεται. Και ευτυχισμένος σκύλος είναι ο ισορροπημένος σκύλος. Φρόντισες από νωρίς για τη σωστή του κοινωνικοποίηση. Απευθύνθηκες στους ειδικούς για καθοδήγηση. Κι εκείνοι σου έμαθαν να ενθαρρύνεις τις θετικές συμπεριφορές και να διορθώνεις τις λανθασμένες. Άλλωστε η εκπαίδευση σκύλων στη Θεσσαλονίκη έχει μακρά παράδοση με θετικότατα αποτελέσματα. Η αρμονική συμβίωση ανθρώπων και κατοικίδιων σε μία μεγαλούπολη δεν είναι ζήτημα που πρέπει να αφεθεί στην τύχη του. Κι εσύ δεν το άφησες. Αναζήτησες την καλύτερη σχολή εκπαιδευτών σκύλων κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν με επαγγελματισμό κι ευσυνειδησία στις ανάγκες τις δικές σου και του τετράποδου κολλητού σου. Και το κυριότερο… δε χρειάστηκε καν να μετακινηθείς. Ήρθαν αυτοί σε σένα!

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και ευδιάκριτα! Η σχέση με τον κολλητό σου έγινε ουσιαστικότερη και ο εκπαιδευτής σου είχε ρόλο – κλειδί σε αυτό. Η εμπειρία της εκπαίδευσης σκύλων στην πόλη της Θεσσαλονίκης έγινε υπόθεση παρεΐστικη με τα πρωτότυπα ομαδικά μαθήματα σε εξωτερικούς χώρους. Ο κολλητός σου γνώρισε κι άλλους μαθητευόμενους και όλοι μαζί μάθατε να φέρεστε καθωσπρέπει, ανεξάρτητα από τους «πειρασμούς» που παραμόνευαν.

Εν ολίγοις, άξιζε! Όλη η γειτονιά έχει να λέει για το πόσο καλό παιδί έγινε ο σκυλάκος σου! Και πόσο υπάκουο και χαρούμενο ζωάκι έχεις! Εσύ ξέρεις ότι δεν είναι τυχαίο αυτό. Είναι αποτέλεσμα υγιούς φροντίδας προς το κατοικίδιό σου. Βρήκες τρόπο, λοιπόν, να του ξεπληρώσεις την αγάπη και την αφοσίωση που σου προσφέρει. Και πάλι χρωστάς, βέβαια… Δεν έχει όρια, άλλωστε, η καρδιά ενός σκύλου. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων Themis Fousias K9 – Παρουσία σε 12 πόλεις!

Έτσι, την άνοιξη του 2018, γεννήθηκε η ιδέα για μια σχολή εκπαίδευσης σκύλων, που δεν θα εκπαιδεύει μόνο τους τετράποδους φίλους μας, αλλά και τους κηδεμόνες τους. Γιατί η σωστή εκπαίδευση, έτσι πρέπει να γίνεται. Και όταν γίνεται κατ’ οίκον, είναι ακόμα καλύτερα, γιατί οι συνθήκες είναι πραγματικές.

Ο επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων Θέμης Φούσιας και οι συνεργάτες του, δημιούργησαν μια σχολή - πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και παραρτήματα σε 11 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, οι εκπαιδευτές της σχολής αναλαμβάνουν μέσα από εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις να βοηθήσουν εσάς και τον σκύλο σας, να συνυπάρχετε αρμονικά στις προκλήσεις της καθημερινότητας (σπίτι, βόλτα, πάρκο, κοινωνικοποίηση).

Η προεκπαίδευση κουταβιών, οι εντολές της βασικής υπακοής και η διόρθωση συμπεριφοράς, είναι ένα μόνο μέρος από τις υπηρεσίες που παρέχονται. Η σχολή πραγματοποιεί, επίσης, τα μεγαλύτερα σε συμμετοχή ομαδικά μαθήματα κοινωνικοποίησης, σε πολυσύχναστες τοποθεσίες, σε όλες τις πόλεις όπου υπάρχουν παραρτήματα.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων στη Θεσσαλονίκη

Με σύνθημα «We train you… to be a dog trainer», η σχολή εκπαιδευτών Themis Fousias K9, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 41, παρέχει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα σε μελλοντικούς επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων. Με μεγάλη υπηρηφάνεια, ο ιδρυτής της σχολής Θέμης Φούσιας, τονίζει ότι οι περισσότεροι εκπαιδευτές των παραρτημάτων, είναι απόφοιτοι αυτής της σχολής!

Στην ενημερωμένη ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικό υλικό, videos, πληροφορίες για τους συνεργάτες και τις δράσεις μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλ: 6989679999

Site: www.themisfousiask9.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ