Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Συνδυαστικά με Γρανάδα στο 2.18

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι στοιχήματος, με τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Euro 2024 να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Φυσικά δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα όπως στη Super League 2, αλλά και σε Ισπανία, Ολλανδία και Γερμανία. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Γρανάδα - Οβιέδο, το οποίο μπορείτε να βρείτε στις εταιρίες στοιχήματος με πληθώρα αγορών. Πάμε να δούμε τη σημερινή μας πρόταση.

33η Αγωνιστική στη Segunda Division με τη Γρανάδα να βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη για την απευθείας άνοδο. Επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Αλμπαθέτε την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια αήττητη, έχοντας κερδίσει τα επτά απ’ αυτά. Παραμένει φέτος αήττητη εντός έδρας και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί στο σημερινό ματς.

Από την πλευρά της η Οβιέδο βρίσκεται στη 16η θέση της κατάταξης και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Πήρε νίκη - ανάσα με 1-0 επί της Λεγκανές εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στα εννέα τελευταία ματς. Μεγάλες οι διαφορές δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Γρανάδα είναι ποιοτικότερη και έχει δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί στο μεταξύ τους ματς, θα τη στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.18.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο ΙΧ «μπούκαρε» σε κατάστημα – Η στιγμή που χάνει τον έλεγχο
Κάμερες από κλειστό κύκλωμα κατέγραψαν το τροχαίο ατύχημα από το οποίο δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο ΙΧ «μπούκαρε» σε κατάστημα – Η στιγμή που χάνει τον έλεγχο
Συναγερμός για κουνούπι στην Ελλάδα: Ποιον ιό μπορεί να μεταδώσει – Τα συμπτώματα
Δύο ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις για την Ευρώπη αναδεικνύει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων
Συναγερμός για κουνούπι στην Ελλάδα: Ποιον ιό μπορεί να μεταδώσει – Τα συμπτώματα
Παραιτήθηκε από βουλευτής η Έφη Αχτσιόγλου – Στη θέση της ο Γιάννης Δραγασάκης
«Η πολιτική αλλαγή είναι ένα γνήσιο λαϊκό αίτημα» σημειώνει μεταξύ άλλων σε δήλωση παραίτησής της από το βουλευτικό αξίωμα
Παραιτήθηκε από βουλευτής η Έφη Αχτσιόγλου – Στη θέση της ο Γιάννης Δραγασάκης