Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Ρίσκο στο 3.00 στο Game 4 του ΣΕΦ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League τραβάει την προσοχή αυτή την Τετάρτη (12/06)!

Οι τελικοί της Stoiximan Basket League συνεχίζονται και το ιδιαίτερα κρίσιμο τέταρτο παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τραβάει όλα τα βλέμματα αυτή την Τετάρτη (12/06). Το Betarades.gr έχει διαλέξει προγνωστικό μεγάλης αξίας για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ, το οποιο βλέπετε παρακάτω.

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός με 83-76 στο τρίτο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ. Παρόλο που βρέθηκε πίσω ακόμη και με 16 πόντους, προσπέρασε στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο μέχρι τη λήξη κόστισαν τα λάθη που έκανε. Κορυφαίος ήταν ο Μιλουτίνοβ με 17 πόντους και 6/8 δίποντα. Προηγείται με 2-1, έπειτα από τις νίκες του με 89-84 στο ΟΑΚΑ και 92-86 στο ΣΕΦ. Εκτός παραμένουν οι φόργουορντ Μπραζντέικις και Σίκμα και οι σέντερ Ράιτ και Φαλ.

Παρέμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός και μείωσε σε 2-1 με τη νίκη του στο ΟΑΚΑ στο Game 3 της σειράς. Ξεχώρισε για τις επιδόσεις του ο Ναν με 21 πόντους, διψήφιοι ήταν και οι Λεσόρ και Σλούκας με 17 και 13 αντίστοιχα. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Βιλντόσα να είναι ξανά στην 12αδα ως ο 6ος ξένος του “τριφυλλιού” αντί του Μπαλτσερόφσκι.

Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο σήμερα, αν ηττηθεί θα γίνει πέμπτο παιχνίδι έπειτα στο ΟΑΚΑ. Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη σειρά τελικών δείχνει πως πρέπει να περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση και σχετικά χαμηλό σκορ. Θα πάρουμε το ρίσκο και θα προτιμήσουμε την επιλογή να σημειώσουν και οι δύο ομάδες under 77.5 πόντους σε απόδοση 3.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»