Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ με γκολ στο 2.12

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και σήμερα Τετάρτη (18/09) το κουπόνι στοιχήματος, με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο και ενώ τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν.

Το Betarades.gr εντόπισε από τα Τσάμπιονς Λιγκ Προγνωστικά πρόταση από το μεγάλο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Στις 22:00 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ίντερ για την 1η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και θέλουν απόψε να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους επικράτησαν με 2-1 της Μπρέντφορντ, βρίσκονται μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών μόνοι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας κάνει το απόλυτο.

Αντίδραση αναζητά απόψε η Ίντερ μετά την γκέλα στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε την Κυριακή (15/09) στο 1-1 με τη Μόντσα εκτός έδρας. Είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Αταλάντα (4-0) και Λέτσε (2-0), ενώ στην πρεμιέρα της Serie A αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Τζένοα εκτός έδρας, βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Σίτι έχει ξεκινήσει δυνατά τις υποχρεώσεις της στη σεζόν και τρέχει εντυπωσιακό σερί στο Etihad. Δεν αναμένεται να έχει εύκολο βράδυ η άμυνα της Ίντερ, ωστόσο το άμεσο παιχνίδι του Ιντζάγκι μπορεί να βάλει προβλήματα στους “σίτιζενς”, των οποίων οι αμυντικές μεταβάσεις έχουν θέματα. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ και θέαμα, θα κρατήσουμε το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»