Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Με Μίντιλαντ στο 2.10 - Combo στο “Eleda Stadion” στο 2.04

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η Πέμπτη (23/04) φέρνει ρυθμό και ένταση στις επιλογές για ποντάρισμα.

Το Betarades.gr έχει διαλέξει παρακάτω τις κορυφαίες πάμε στοίχημα προτάσεις, με προγνωστικά για αγώνες από την Α’ Δανίας και την Α’ Σουηδίας με ιδιαίτερη αξία.

Σοντερίσκε - Μίντιλαντ (21:00)

Δυσκολεύεται να σταθεί στο απαιτητικό επίπεδο των πλέι οφ η Σοντερίσκε, η οποία έρχεται και από βαριά ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και ψάχνει αντίδραση. Από την άλλη, η Μίντιλαντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει ως στόχο να διατηρηθεί στη μάχη του τίτλου. Θα ποντάρουμε στο Μίντιλαντ -1 Ασιατικό σε απόδοση 2.10.

Μάλμε - Σίριους (20:00)

Με καλό ρυθμό μπήκαν στη νέα σεζόν και οι δύο ομάδες, με τη Μάλμε να διατηρεί τη δυναμική της στην έδρα της, παρότι αφήνει χώρους και δέχεται φάσεις. Από την άλλη, η Σίριους παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποτελεσματική επιθετικά και έχει τα στοιχεία για να απειλήσει. Αναμένουμε παιχνίδι με τέρματα και θα κρατήσουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.04.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»