Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Δυνατό combo με γκολ στην Αλμερία - Ταμείο με ασιατικό στο “Jernvallen”

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά, με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (09/06) να προσφέρει αναμετρήσεις που αξίζουν την προσοχή των φίλων του στοιχήματος.

Ακολουθούν επιλογές για ποντάρισμα του Betarades.gr από τον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου της Β’ Ισπανίας, καθώς και από αγώνα για τη Β’ Σουηδίας. Δείτε όλο το Προγραμμα Μουντιαλ 2026 και τα πάντα για την πρεμιέρα του που πλησιάζει!

Αλμερία - Καστεγιόν (22:00)

Η Αλμερία δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να κυνηγήσει με υπερβολικό ρίσκο τη νίκη μετά το 1-1 του πρώτου ματς, από τη στιγμή που το αποτέλεσμα που χρειάζεται για την πρόκριση μπορεί να έρθει και με πιο συντηρητική προσέγγιση. Η Καστεγιόν, αντίθετα, δεν έχει περιθώρια αναμονής και είναι υποχρεωμένη να ψάξει από νωρίς το γκολ και το αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει ζωντανή. Αυτό το διαφορετικό πλαίσιο αναμένεται να δημιουργήσει χώρους και προϋποθέσεις για φάσεις εκατέρωθεν στη ρεβάνς. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και θα πάμε με το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Σάντβικενς - Φάλκενμπεργκ (20:00)

Η Σάντβικενς πήρε ψυχολογία από την πρόσφατη νίκη της με 3-0 κόντρα στη Σούντσβαλ, όμως αυτό δεν αλλάζει συνολικά την εικόνα της ούτε την μετατρέπει ξαφνικά σε ομάδα ανώτερου επιπέδου. Από την άλλη, η Φάλκενμπεργκ αποδεικνύεται ιδιαίτερα αξιόπιστη μακριά από την έδρα της, παραμένοντας αήττητη στις τέσσερις φετινές εξόδους της (2-2-0). Με αυτά τα δεδομένα, θα επιλέξουμε το Φάλκενμπεργκ 0 Ασιατικό σε απόδοση 1.91.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ανατρεπτική πρόταση Γιουτίκα - «Να καταργηθούν τα διόδια στα Μάλγαρα»
«Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες λειτουργίας τους, είναι αυταπόδεικτο σε αρμόδιους και μη, ότι έχουν μετατραπεί σε κόμβο μεγάλης ταλαιπωρίας»
Θεσσαλονίκη: Ανατρεπτική πρόταση Γιουτίκα - «Να καταργηθούν τα διόδια στα Μάλγαρα»
Σάλος πριν το Ολλανδία - Ουζμπεκιστάν: Εξονυχιστικός έλεγχος μόνο στους Ασιάτες
Αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Ασιατών, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ
Σάλος πριν το Ολλανδία - Ουζμπεκιστάν: Εξονυχιστικός έλεγχος μόνο στους Ασιάτες