Πρόβλεψη: 4-6 (3,75)
Η Έσμπιεργκ είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ εντός έδρας παιχνίδια. Έχασε μεν τους δύο τοπ σκόρερ της, όμως αυτό φάνηκε να μην την επηρεάζει. Η Άαλμποργκ απογοητευμένη και κουρασμένη, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα. Το ματς είναι τριπλή γι' αυτό θα ποντάρουμε στα 4-6 γκολ, αφού σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ εύκολα αμφότερες.
380. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Πρόβλεψη: Χ (3,75)
Μέτρια έως κακή η εικόνα της Ίνγκοσταλντ στα δύο τελευταία παιχνίδια εξακολουθεί όμως να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η Ουνιόν Βερολίνου θέλει επειγόντως ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να αποκτήσει αυτοπεποίθηση στη μάχη της παραμονής. Θα πέσουν κορμιά σ' αυτό το βαυαρικό ντέρμπι, στρεφόμαστε στην ισοπαλία.
381. ΟΣΕΡ - ΑΝΖΕ
Πρόβλεψη: 4-6 (4,25)
Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και όλα τα στοιχεία συνηγορούν σ' ένα γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι. Επιστρέφει στην Ανζέ ο αρχισκόρερ Κοτζιά (22/14) και ο καλός Τυνήσιος επιθετικός Αγιαρί. Επιλέγουμε τα 4-6 γκολ.
383. ΡΟΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Πρόβλεψη: Χ (2,85)
Ντέρμπι ιταλικό όχι με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της μεγάλης βαθμολογικής διαφοράς που έχει αποκτήσει η Γιουβέντους (57 βαθμούς) από τη δεύτερη Ρόμα (48 βαθμούς). Μεγάλος απών για τη Γιουβέντους ο Πίρλο. Από ευρωπαϊκά παιχνίδια αμφότερες ίσως αρκεστούν στην ισοπαλία.