Πρόβλεψη: 1 (6,50)
Ο Πανιώνιος καίγεται για βαθμούς καθώς είναι στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όμως, είναι πολύ καλός στην έδρα του όπου είναι αήττητος για 10 ματς στη Ν.Σμύρνη (6-4-0). Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα κατέβει με αλλαγές. Επίσης κάποιο ρόλο θα παίξουν και οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων. Επιλέγουμε τον "πονηρό" άσο.
402. ΤΟΡΙΝΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Πρόβλεψη: 1 (4,00)
Στην Τορίνο βλέπουν τον στόχο, που είναι το εισιτήριο για την Ευρώπη, να απομακρύνεται. Μετά την ισοπαλία στην έδρα της Σασουόλο, βρίσκεται στην 7η θέση, 6 βαθμούς μακριά από την 5η θέση. Ζουν και αναπνέουν γι' αυτό το ντέρμπι με τη "Μεγάλη Κυρία" και θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Γιουβέντους ήδη έχει πάρει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, αφού έχει απομακρυνθεί 15 βαθμούς από τις δεύτερες Λάτσιο και Ρόμα. Επίσης, μεσοβδόμαδα πήρε και την πρόκριση στους "4" του Τσάμπιονς. Πάμε κόντρα στη "Μεγάλη Κυρία" που τα'χει όλα και επιλέγουμε έδρα και κίνητρο, άσος.
405. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ
Πρόβλεψη: 4-6 (3,00)
Η Χάλμσταντ δεν έχει νίκη από την αρχή του σουηδικού πρωταθλήματος (4 αγωνιστικές) και η γκρίνια έχει μεγαλώσει. Από την άλλη η Έλφσμποργκ είναι καταιγιστική, πέτυχε την 3η φετινή νίκη, 3-2 με την ΑΪΚ. Στοχεύει Ευρώπη από νωρίς μάλιστα με ποιοτικό ρόστερ. Σε πολύ χαμηλές αποδόσεις το διπλό, πάμε με τα "4-6 γκολ".
411. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Πρόβλεψη: 2 ημίχρονο / 2 τελικό (4,00)
Η Γκρασχόπερς έχει ξεμείνει από στόχους στο ελβετικό πρωτάθλημα όντας στην 7η θέση με 31 βαθμούς δεν προλαβαίνει με τίποτα τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Αντιθέτως, η Γιουνγκ Μπόις βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση και στο ντέρμπι με την 3η Τουν ξεσάλωσε με 4-0. Επίσης και στα 3 φετινά ματς με τη γηπεδούχο βγήκε κερδισμένη. Πάμε με το διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό της "ξεσαλωμένης" Γιουνγκ.
442. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΟΡΤΟ
Πρόβλεψη: 4-6 (3,00)
Ντέρμπι μεταξύ 1ης και 2ης. Η Μπενφίκα με 74 βαθμούς είναι στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος, μετά την νίκη της επί της Μπελενένσες. Η Πόρτο στη δεύτερη θέση με 71 βαθμούς, στο τελευταίο νίκησε 1-0 την Ακαδέμικα δίκαια. Δίκαια όμως έφαγε και 6 γκολ από τη Μπάγερν για το Τσάμπιονς και αποκλείστηκε, καθώς ήταν τραγική στην άμυνα. Ανοιχτά παίζουν στα μεταξύ τους παιχνίδια, η προϊστορία τους λέει γκολ και στρεφόμαστε στα "4-6".