Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Blue Chip: 4αδα για ταμείο!

Ήρθε η ώρα για το «απόλυτο»!

Ναι εντάξει, το παραδέχομαι… ο τίτλος είναι λίγο «χτυπητός». Και ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε το «απόλυτο» πολύ καιρό. Πρέπει όμως με κάποιον τρόπο να κρατήσουμε το ενδιαφέρον λίγο ζωντανό μέχρι να σταματήσουμε στα μέσα του Ιούλη για λίγες μέρες διακοπών. Ούτως ή άλλως μετά, και εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών για τους περισσότερους, θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι! Όσο για το «κράξιμο» που φάγαμε την προηγούμενη βδομάδα από τον mr. Γύπα (ότι βάλαμε πολύ «χτυπητό» τίτλο), θα του έλεγα ότι “στου κρεμασμένου το σπίτι, δεν μιλάνε για σχοινί”… (εκτός και αν θεωρεί ότι ο τίτλος «Δύο (ταμεία) και να καίνε από το Κόπα Αμέρικα!» δεν είναι χτυπητός τίτλος)!

Πάμε λοιπόν να δούμε που καταλήξαμε για το τριήμερο… (Οι αποδόσεις προέρχονται από sites)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21 – ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 (ΚΩΔ. 182)

Πρόβλεψη: 2 (2.25)

Φαβορί για την κατάκτηση είναι η Γερμανία αφού έχει το πιο καλοδουλεμένο σύνολο. Έχει ταλέντο η Πορτογαλία αλλά δεν νομίζω να καταφέρει κάτι παραπάνω από το να βάλει δύσκολα στη Γερμανία. Διπλό με το ανάλογο ρίσκο, αφού μιλάμε για ημιτελικό διοργάνωσης!

ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΤ (ΚΩΔ. 190)

Πρόβλεψη: 1 (2.30)

Σε καλή φόρμα και οι δύο αλλά όταν παίζει ο 2ος της βαθμολογίας με τον 7ο στην έδρα του και μας δίνεται σε τέτοια απόδοση, την παίρνουμε και δεν το λέμε παραέξω… Με τον άσο και η προϊστορία (5-0-2).

ΤΡΟΜΣΟ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ (ΚΩΔ. 257)

Πρόβλεψη: 1 (1.80)

Με τον άσο θα πάμε αφού η Τρομσό θέλει οπωσδήποτε νίκη για να δει την διαφορά της από την Χάουγκεσουντ να μειώνεται. Σε διαφορετική περίπτωση και ειδικά σε νίκη των φιλοξενουμένων, η διαφορά θα αυξηθεί πάρα πολύ! Άσος!

ΓΚΟΪΑΣ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ (ΚΩΔ. 272)

Πρόβλεψη: 1 (2.20)

Ευκαιρία για νίκη έχουν στην Γκόιας με την αλλαγή προπονητή να επιδρά θετικά στην ψυχολογία των παικτών. Η Φλουμινένσε με επιπλέον κόπωση από το παιχνίδι της Τετάρτης δεν έχει το βάθος για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνεχόμενα παιχνίδια. Άσο δείχνει και η παράδοση με 4-1-2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» τις διαπραγματεύσεις στο Κατάρ το Ισραήλ - «Η διαδικασία έχει εξανλτηθεί»
Ισραηλινοί αξιωματούχοι τόνισαν ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Χαμάς αλλάζει τη θέση της
«Παγώνει» τις διαπραγματεύσεις στο Κατάρ το Ισραήλ - «Η διαδικασία έχει εξανλτηθεί»