Αν και η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα «εμπορική» στοιχηματικά, προκύπτουν ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις από το κουπόνι. Πριν περάσουμε στην ανάλυσή τους μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα νόμιμα Online casino.
Με τα γκολ στη Βραζιλία
Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Ιντερνασιονάλ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η κόντρα στο Μπέλο Οριζόντε ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και την Ιντερνασιονάλ. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν το τρίποντο, προκειμένου να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στην πρωτοπόρο Κορίνθιανς (στο -5 αυτή τη στιγμή). Νικηφόρα τα 2/3 τελευταία ματς πρωταθλήματος της Μινέιρο, ταυτόχρονα όμως «τρέχει» σερί 2-2-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η Ιντερνασιονάλ, από την πλευρά της, θα αναγκαστεί να αγωνιστεί για μία ακόμα φορά χωρίς τον Ντ' Αλεσάντρο, καθώς ο δημιουργικός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Το νικηφόρο 2-1 επί της Σπορτ Ρεσίφε πριν τη διακοπή πήρε τη σκυτάλη (σε επίπεδο πρωταθλήματος) από την εκτός έδρας ήττα από τη Σάντος (3-1), ενώ στο 4-1-1 είναι το θετικότατο σερί στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Ο σύλλογος από το Πόρτο Αλέγκρε βρίσκεται στο -2 από την πρώτη τετράδα, οπότε δικαιούται να αισιοδοξεί.
Over στην Ελευσίνα
Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση του Πανελευσιανιακού με την Παναχαϊκή, όπου θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ. Οι Αθηναίοι είχαν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, υπέστησαν λογικές και εντός προγράμματος ήττες από Λάρισα (3-1 εκτός) και Κέρκυρα (1-3 εντός), έδειξαν ότι δε διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα για να κοντράρουν τόσο ποιοτικούς αντιπάλους. Σήμερα παίζουν με την Παναχαϊκή, ομάδα δεύτερης ταχύτητας και θέλουν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Είναι φανερό ότι ο Πανελευσινιακός δεν είναι ακόμη έτοιμος, κάτι λογικό με δεδομένο ότι το ρόστερ του δημιουργήθηκε αργοπορημένα, τη στιγμή που ο κόουτς, Θανάσης Δημόπουλος, ακόμη «ψάχνεται» αναφορικά με την ομάδα που καλείται να δημιουργήσει. Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Παναχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να ρεφάρει. Έχασε στην Καρδίτσα απ’ την τοπική Αναγέννηση με γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ένα αποτέλεσμα που πίκρανε τους Πατρινούς. Έγινε ισορροπημένο ματς, η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, η Αναγέννηση πήρε την πρωτοβουλία στο δεύτερο, όλα έδειχναν όμως ότι το ματς πάει για ισοπαλία. Στο φινάλε όμως, μια στιγμή απροσεξίας για τους Πατρινούς έφερε το γκολ των αντιπάλων.
Κερδίζει το Ντάλας
Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας απ’ τις ΗΠΑ, όπου ξεχωρίζουμε τον «άσσο» του Ντάλας κόντρα στο Βανκούβερ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμοι με το Λος Άντζελες, αλλά έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και σίγουρα θα κάνουν τα πάντα για να το εκμεταλλευτούν και να τερματίσουν πρώτοι στην κανονική περίοδο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και πριν από λίγες μέρες στην έδρα του Βανκούβερ και αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Σε αυτό το ματς, το Ντάλας θα έχει την βοήθεια των οπαδών του και σίγουρα έχει το προβάδισμα για τη νίκη, απέναντι στο Βανκούβερ που έχει απουσίες και γενικότερα δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση το Βανκούβερ, το οποίο έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια. Στα υπόλοιπα ματς έχει χάσει τρεις φορές και έχει φέρει και δύο ισοπαλίες. Επιθετικά έχει πολλά προβλήματα, καθώς οι δύο καλύτεροί της παίχτες, Μεσκίδα και Μοράλες, λείπουν λόγω τραυματισμών και γενικότερα υπάρχουν απουσίες λόγω εθνικών ομάδων.
Τριάδα από Eurocup
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το Eurocup, όπου θα πάμε με το Over 167.5 πόντους στην αναμέτρηση Άβτοντορ Σαράτοφ - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι είναι ικανοί να βρεθούν στην επόμενη φάση αρκεί να διατηρήσουν σχετικά ισχυρή την έδρα τους. Αν θεωρήσουμε τον ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας αποδυναμωμένες και τη Σολνόκι την τελευταία του ομίλου τότε Άβτοντορ και Ζενίτ θα πρέπει να είναι στην τετράδα του ομίλου. Το αποψινό ματς ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές στην δύναμη του ρόστερ, ούτε καν πολλές διαφορές στο στυλ παιχνιδιού. Ο Αμερικανός κόουτς της Άβτοντορ Γκρηνμπεργκ είχε δηλώσει ότι η ομάδα φέτος θα αλλάξει αλλά συνεχίζει να κάνει επιθέσεις των 5”-6” και τελικά να λήγει το ματς με πάνω από 65 προσπάθειες και πάρα πολλά φάουλ. Η Ζενίτ τα πάει εξαιρετικά επιθετικά με τρία ματς έως τώρα με επίδοση άνω των 90 πόντων (102 με Ενισέι, 94 με Κράσνι, 91 με ΒΕΦ) οπότε μπορεί και απόψε να κάνει μεγάλο σκορ στην όχι και τόσο αφοσιωμένη άμυνα της Άβτοντορ. Αν και το ματς είναι πρεμιέρα, αν και το όριο είναι μεγάλο η επιλογή είναι μονόδρομος, Over 167.5.
Απ’ το Eurocup προκύπτουν και άλλες δύο επιλογές, το Over 157.5 στην αναμέτρηση Νίζνι Νόβγκοροντ - Χάποελ Ιερουσαλήμ) και το Σαρλερουά +12.5 στην αναμέτρηση Σαραγόσα – Σαρλερουά.
Επισκεφθείτε το www.betarades.gr διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα!