Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 245 κιλά ψάρια κατασχέθηκαν στη Νέα Μηχανιώνα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας - Θα διατεθούν σε ιδρύματα

Τις πρωινές ώρες σήμερα, στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας, βρέθηκαν και στη συνέχεια κατασχέθηκαν 28 ιχθυοκιβώτια συνολικού βάρους 224 κιλών με ιχθύες του είδους “BOOPS BOOPS” (Γόπα) και τρία ιχθυοκιβώτια συνολικού βάρους 21 κιλών με ιχθύες του είδους “SCOMBER JAPONICUS” (Κολιός), τα οποία δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκε μία διοικητική παράβαση κατά ιχθυέμπορου. Να αναφέρουμε ότι τα αλιεύματα που κατασχέθηκαν πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Επίσης, βεβαιώθηκε μία αγορανομική παράβαση σε συμπλοιοκτησία Α/Κ σκάφους για ελλιπή αναγραφή της ζώνης αλίευσης σε δελτίο αποστολής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί