Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Έτσι σκότωσε ο παππούς το εγγόνι του» - Μαρτυρίες κατοίκων

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τραγικό ατύχημα στα Διαβατά με τον παππού να παρασύρει με ΙΧ το εγγόνι του

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού αγοριού, ηλικίας ενός έτους, το οποίο παρασύρθηκε από όχημα, πριν από μία εβδομάδα, στον οικισμό Ρομά Αγίας Σοφίας, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Ως οδηγός ταυτοποιήθηκε ο 51 ετών παππούς του άτυχου βρέφους και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του ΚΟΚ, επειδή εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.

Ο δράστης δεν συνελήφθη, καθώς δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία διαβιβάζεται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο 51 ετών άνδρας φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του εγγονού του και την ώρα που πραγματοποιούσε οπισθοπορεία με το Ι.Χ. φορτηγό του παρέσυρε το άτυχο αγοράκι, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

Το STAR Channel μετέδωσε ρεπορτάζ της Ραλλιώ Λεπίδου, όπου και συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων για το τραγικό ατύχημα.

Δείτε το βίντεο του enikos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν
Παρουσιάστηκαν συνολικά 72 γυναίκες - Η ορκωμοσία των εθελοντριών γυναικών θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου
Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν