Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Ημέρα για τον Μάριο», τον 7χρονο που χρειάζεται τη βοήθειά μας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας την Τετάρτη 6/7

Με κεντρικό μήνυμα «Συμμετέχουμε όλοι, βοηθάμε τον μικρό Μάριο» την Τετάρτη 6/7 στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας, διοργανώνονται εκδηλώσεις από φορείς της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας, υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα, οι οποίοι απευθύνουν πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν και να συνδράμουν τον αγώνα ζωής του μικρού παιδιού.

Τα έσοδα από το εισιτήριο των 5 ευρώ θα διατεθούν για τον μικρό Μάριο, ο οποίος πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I και λόγω υποτροπής της νόσου με ραγδαία οπτική επιδείνωση κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί επειγόντως σε εξειδικευμένο παιδονευροογκολογικό κέντρο του Λονδίνου για αξιολόγηση και άμεση αντιμετώπιση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Ημέρα για τον Μάριο»:

17.00 – 17.30 Armonia

17.30 – 18.00 Επίδειξη Παγκράτιο

18.00 – 18.30 Επίλεκτοι αγώνας Μπάσκετ

18.30 – 19.00 Επίδειξη καράτε Shotokan

19.00 – 19.30 Επίλεκτοι αγώνας Volley

Από τις 20.00 και μέχρι τέλους «Τραγουδάμε για το Μάριο» παρέα με διάφορα σχήματα, καλλιτέχνες και dj’s όπως οι Les Au Revoir, Καπνός, Μανώλης Παπούλιας, οι Μουσικοί Περιηγητές, Θανάσης Τυφλιώρης – Αλέξης Μάρκος, Στέλλα Χαρινά, Σωτήρης Σιάκκας, Δημήτρης Πέτσος, Γιώργος Δημούδης, Αντώνης & Μιχάλης Ιωαννίδης, Λέξεις Σφαίρες, Ίνο Ντάσι, Χορωδία «Οι Κουλακιώτες», η Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλάστρας – Ανατολικού και οι Dj’s Soti K, Dj Vakis Topis και ο Dj Βασίλης Μυγδαλιάς (VM).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα