Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαλκιδική: Μεταφέρθηκε άντρας με ελικόπτερο στο Ιπποκράτειο

Χαλκιδική: Μεταφέρθηκε άντρας με ελικόπτερο στο Ιπποκράτειο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αεροδιακομιδή και ενός βρέφους από το Βόλο και πάλι προς το Ιπποκράτειο

Δύο αεροδιακομιδές, ενός 50χρονου άνδρα από την Χαλκιδική και ενός βρέφους από τον Βόλο, προς το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε σήμερα το ΕΚΑΒ.

Το πρώτο περιστατικό αφορούσε άνδρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά από πτώση από ύψος δύο μέτρων, ο οποίος, λόγω έλλειψης ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας στο αεροδρόμιο Μακεδονία και από εκεί στο Ιπποκράτειο.

Αντιστοίχως, αεροδιακομιδή έγινε πριν λίγο από το νοσοκομείο Βόλου, ενός 12μηνου διασωληνομένου αγοριού, που λόγω επαναλαμβανόμενων επιληπτικών κρίσεων έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο.

Για τις αεροδιακομιδές, το ΕΚΑΒ χρησιμοποιεί ελικόπτερο της πυροσβεστικής, ώστε να συνδράμει αποδοτικότερα στις αυξημένες ανάγκες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αμείβεσαι με "μπλοκάκι"; Δες πως να υπολογίσεις τις ασφαλιστικές εισφορές σου

ΔΕΘ: Δείτε τον ιδρυτή της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και άλλες ιστορικές φωτογραφίες