Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 2.369 τουρίστες φέρνει αύριο το «Rhapsody of the Seas»

Το κρουαζιερόπλοιο θα καταπλεύσει στις 09.00 το πρωί στο λιμάνι της πόλης...

Με 2.369 επιβάτες και 793 μέλη πληρώματος καταπλέει αύριο Σάββατο, 30 Ιουλίου, στις 9:00 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο “Rhapsody of the Seas”, της εταιρίας Royal-Caribbean, προερχόμενο από τον Πειραιά.

Η πλειοψηφία των επιβατών είναι από τη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ επιβαίνουν επίσης Καναδοί και Ισπανοί.

Αρκετοί από τους επιβάτες έχουν προγραμματίσει περιηγήσεις με τουριστικά λεωφορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης και εκδρομές στη Βεργίνα, στο Δίον και στη Χαλκιδική.

Το “Rhapsody of the Seas” θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι τις 17.00 οπότε και θα αναχωρήσει για το Κουσάντασι.

Το επόμενο κρουαζιερόπλοιο που αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 8 Αυγούστου, είναι το “Sea Cloud”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δημοπρασία ξανά για τα γυάλινα περίπτερα στον Κήπο του Νερού
Καθώς και άλλα τρία αναψυκτήρια – Εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να ανοίξουν εντός Ιουνίου, εάν κατακυρωθούν – Υπάρχει ενδιαφέρον για εκμίσθωση
Θεσσαλονίκη: Δημοπρασία ξανά για τα γυάλινα περίπτερα στον Κήπο του Νερού
Εγκρίθηκε το νέο σχέδιο για την εναέρια διάσωση – Δημιουργούνται 6 βάσεις ετοιμότητας
Για τις ανάγκες του Εθνικού Σχεδίου Εναέριας Διάσωσης και Αεροδιακομιδών συστήνονται βάσεις σε Αγχίαλο, Ακτιο, Ηράκλειο, Καβάλα, Νάξο και Λήμνο
Εγκρίθηκε το νέο σχέδιο για την εναέρια διάσωση – Δημιουργούνται 6 βάσεις ετοιμότητας