Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει η 25η Μαρτίου, στον σταθμό Μετρό «Πατρίκιος»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Άνοιξε και πάλι για τα αυτοκίνητα ο δρόμος στο ύψος του υπό κατασκευή σταθμού Πατρίκιος του Μετρό Θεσσαλονίκης

Ξανά στην κυκλοφορία δόθηκε η οδός 25ης Μαρτίου στο ύψος του υπό κατασκευή σταθμού Πατρίκιος του Μετρό Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οδών Δελφών & Σόλωνος.

Συγκεκριμένα, η οδός 25ης Μαρτίου διαθέτει πλέον μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, ενώ παράλληλα, αμφιδρομήθηκε το τμήμα της μεταξύ των οδών Δελφών και Καρακάση.

Η κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων στο τμήμα της οδού Σνωκ στο ύψος της συμβολής της με τις οδούς Σόλωνος και 25ης Μαρτίου από δω και στο εξής διακόπτεται.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ ευχαριστεί τους κατοίκους «για τη συνεργασία και την κατανόηση λόγω της αναπόφευκτης προσωρινής όχλησης και υπενθυμίζει ότι το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων (τηλ. 2310-504710, 2310 504714, 2310 504764, email: [email protected]) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή τους, από τις 9:00 έως τις 16:00».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Πώς περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας όταν πήρε φωτιά το σπίτι τους στα Γιαννιτσά την ώρα που διάβαζαν για τις ενδοσχολικές εξετάσεις
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του