Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ο Οργανισμός Τουρισμού στο Street Mode Festival

Θεσσαλονίκη: Ο Οργανισμός Τουρισμού στο Street Mode Festival
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συμμετείχε στη συνδιοργάνωση του Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με την Πρόεδρο Βούλα Πατουλίδου έδωσε για πρώτη φορά το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ νεολαίας στην πόλη, συμμετέχοντας ουσιαστικά στη συνδιοργάνωση του Street Mode Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά σε έναν από τους πιο αξιόλογους χώρους εκδηλώσεων, στην Αποθήκη Γ του λιμανιού.

Η Θεσσαλονίκη έζησε τρεις ημέρες γεμάτες συναυλίες, dj sets, επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning και bmx. Οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια και δράσεις για μικρά παιδιά, καθώς και πολλές εκπλήξεις έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην φετινή διοργάνωση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου αναφερόμενη σε αυτή τη γιορτή νεολαίας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Κάθε χρόνο το Street Mode γίνεται και πιο επιτυχημένο. Φέτος πραγματικά απολαύσαμε μια δυναμική νεανική γιορτή και εντυπωσιαστήκαμε από τη συμμετοχή της νεολαίας της πόλης μας σε τόσες πολλές δημιουργικές και αθλητικές δράσεις.

» Είναι σημαντικό ότι η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εικόνα ενός σύγχρονου ζωντανού λιμανιού και προορισμού κρουαζιέρας. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει θέσει ως στόχο να στηρίξει τις σημαντικότερες διοργανώσεις που αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών στην Θεσσαλονίκη και ενισχύουν την εικόνα του προορισμού. Ευχαριστώ πολύ τον τον εμπνευστή και την ψυχή του Street Mode Festival, Γιάννη Ευσταθίου, τους συνεργάτες του και όλους τους εθελοντές για την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση». 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Κλείνουν 6 κέντρα για πρόσφυγες – Ποια αναβαθμίζονται

OAEE: Καμία συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη για όσους έχασαν το ΕΚΑΣ