Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγικός θάνατος για 28χρονη έγκυο και έμβρυο στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωσή τους – Δυστυχώς κατέληξαν

Τραγική κατάληξη για μητέρα και έμβρυο στη Θεσσαλονίκη. Εικοσιοχτάχρονη έγκυος, στον 8ο μήνα κύησης έπαθε ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στη Νικόπολη.

Μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο και οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την 28χρονη .

Με την συνδρομή της ΕΛΑΣ, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο Ιπποκράτειο. Όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για την ανάταξη της γυναίκας και παράλληλα καισαρική τομή για να σώσουν τη ζωή του μωρού που κυοφορούσε, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατος, τόσο της μητέρας και όσο του εμβρύου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους