Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θάσος: Σε ύφεση τα μέτωπα της φωτιάς, σύμμαχος η άπνοια

Θάσος: Σε ύφεση τα μέτωπα της φωτιάς, σύμμαχος η άπνοια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Υπάρχουν μικρές αναζωπυρώσεις οι οποίες αντιμετωπίζονται άμεσα - Εξακολουθούν να επιχειρούν 212 πυροσβέστες
Σε ύφεση είναι όλα τα μέτωπα της φωτιάς στη Θάσο, ύστερα από τέσσερα 24ωρα.

Υπάρχουν μικρές αναζωπυρώσεις οι οποίες αντιμετωπίζονται άμεσα. Σύμμαχος στη μάχη της κατάσβεσης είναι η άπνοια που επικρατεί σήμερα.

“Όλα τα μέτωπα είναι σε ύφεση. Η άπνοια που επικρατεί βοηθά το έργο μας. Όλες οι δυνάμεις, επίγειες και εναέριες είμαστε σε εγρήγορση γιατί οι εκτάσεις που πρέπει να ελέγχουμε στο νησί είναι πολύ μεγάλες” ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr. ο αναπληρωτής προϊσταμένου Πυροσβεστικής Θάσου, Κώστας Κοντογεωργίου.

Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, το νησί της Θάσου έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία παραμένουν και επιχειρούν στη Θάσο 212 πυροσβέστες με 75 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 68 ατόμων, 40 στρατιώτες, 15 εθελοντές, 10 οχήματα ΟΤΑ και 3 μηχανήματα. Από αέρος συνδράμουν 3 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

Θεσσαλονίκη: Γήπεδο τένις για μια μέρα η Αριστοτέλους