Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τα ταξί στη μάχη για την προβολή της Θεσσαλονίκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

To σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής» συμμετέχει ενεργά στην τουριστική προβολή της πόλης

Εκδήλωση για την έναρξη της συνεργασίας με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη, στις 11.00 ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με την Πρόεδρό του, Βούλα Πατουλίδου. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του Σωματείου, Απόλλωνος 12, Λυγαριά Πυλαίας.

Αντικείμενο της συνεργασίας θα είναι η καλύτερη προβολή της πόλης και του brand name «Thessaloniki: Many Stories One Heart». Μάλιστα, ο σταθμός ταξί του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ερμής στο αεροδρόμιο της πόλης παρέχει στους επισκέπτες τους ταξιδιωτικούς οδηγούς της Θεσσαλονίκης και ενημερωτικά έντυπα του τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ λειτουργεί και ως πρώτος ξεναγός της πόλης στους επισκέπτες της πόλης μας!

Ακόμη, θα τοποθετηθούν αυτοκόλλητα με το brand name της πόλης και την ιστοσελίδα του προορισμού στα οχήματα, έτσι ώστε η πόλη, επισκέπτες και κάτοικοι να γνωρίσουν το site του Visit Thessaloniki και να ενημερωθούν για εκδηλώσεις, μνημεία, σημαντικά στοιχεία για την πόλη, και πλήθος άλλων χρήσιμων πληροφοριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις