Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Βιβλίου για το Παιδικό Χωριό SOS

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μεγάλο bazaar βιβλίου διοργανώνεται το Σάββατο στο κέντρο της πόλης

Στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις εισπράξεις του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, το μεγάλο bazaar βιβλίου που διοργανώνουν οι εκδότες, στην οδό Αγγελάκη 10 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώρες 11.00-15.00.

Διαλέξτε το δώρο για τους δικούς σας, μικρούς και μεγάλους ανάμεσα σε περισσότερους από 15.000 τίτλους που περιλαμβάνουν λογοτεχνικά και παιδικά βιβλία, ιστορικά, δοκίμια, βιβλία ψυχολογίας και ειδικού ενδιαφέροντος, από 50 και πλέον εκδοτικούς οίκους όλης της Ελλάδας.

Παράλληλα το Παιδικό Χωριό SOS θα προσφέρει υπέροχες χειροποίητες κατασκευές, λαχταριστές σπιτικές λιχουδιές, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα και παιχνίδια σε προσιτές τιμές.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή βιβλίου δίνει τη δυνατότητα στους βιβλιόφιλους να αποκτήσουν τα βιβλία της αρεσκείας τους σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Στο χώρο υπάρχει το κατάλληλο βιβλίο για όλους! Για σένα που αγαπάς το διάβασμα, για εκείνον που γιορτάζει, ένα συμβολικό δώρο με προσιτή τιμή αλλά ιδιαίτερα μεγάλη αξία αφού θα προσφέρεις χαρά στα παιδιά που τόσο την χρειάζονται!

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος (ΝΠΙΔ), ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, έχει ως σκοπό την προστασία παιδιών που στερούνται μόνιμα τη φυσική τους οικογένεια, προσφέροντάς τους ξανά τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια Μητέρα SOS, αδέλφια και ένα σπιτικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»