Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΟΛΘ ΑΕ: Ενισχύει οικονομικά 10 αθλητικούς συλλόγους ΑμεΑ της Θεσσαλονίκης

Για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού...

Την οικονομική ενίσχυση 10 αθλητικών συλλόγων ΑμΕΑ της Θεσσαλονίκης για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού αποφάσισε ομόφωνα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ ΑΕ), με στόχο η ελληνική σημαία να κυματίσει ακόμη πιο ψηλά στην Παραολυμπιάδα του Τόκιο το 2020.

Αναλυτικότερα, μετά από πρόταση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΘ ΑΕ, Πάνου Καρδαρά, αποφασίστηκε η στήριξη των 10 συλλόγων με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού αξίας 3000 ευρώ. Την οικονομική βοήθεια, καθώς επίσης και χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αθλητές, παρέλαβε σήμερα η υπεύθυνη της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Σοφία Ντζούβαλη, στη διάρκεια συνάντησης στην αίθουσα διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δημοπρασία ξανά για τα γυάλινα περίπτερα στον Κήπο του Νερού
Καθώς και άλλα τρία αναψυκτήρια – Εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να ανοίξουν εντός Ιουνίου, εάν κατακυρωθούν – Υπάρχει ενδιαφέρον για εκμίσθωση
Θεσσαλονίκη: Δημοπρασία ξανά για τα γυάλινα περίπτερα στον Κήπο του Νερού
Εγκρίθηκε το νέο σχέδιο για την εναέρια διάσωση – Δημιουργούνται 6 βάσεις ετοιμότητας
Για τις ανάγκες του Εθνικού Σχεδίου Εναέριας Διάσωσης και Αεροδιακομιδών συστήνονται βάσεις σε Αγχίαλο, Ακτιο, Ηράκλειο, Καβάλα, Νάξο και Λήμνο
Εγκρίθηκε το νέο σχέδιο για την εναέρια διάσωση – Δημιουργούνται 6 βάσεις ετοιμότητας