Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε ποιο σημείο και μέχρι πότε

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έως τα όρια του Νομού Πέλλας, και συγκεκριμένα στο τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης-Χαλκηδόνας έως τα όρια του νομού Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 έως και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Νέας Ιωνίας (9,5 χλμ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας) μέχρι την Χαλκηδόνα και στις δύο κατευθύνσεις, στη νησίδα και τις οριογραμμές της οδού. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με την Τροχαία Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις