Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Το Καρναβάλι στο Ωραιόκαστρο ζητά… εθελοντές!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανοικτή πρόσκληση από την αντιδημαρχία

Ανοικτή πρόσκληση σε εθελοντές που θέλουν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στη διοργάνωση της μεγάλης γιορτής του Ωραιοκάστρου απευθύνει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των ενεργειών οργάνωσης και ανάπτυξης του νέου θεσμού της πόλης.

Με τη σύσταση της ομάδας εθελοντισμού, δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο θεσμό, να συμμετέχουν ανάλογα το διαθέσιμο χρόνο τους και τα ενδιαφέροντα τους. Τα μέλη της ομάδας εθελοντών θα δραστηριοποιηθούν κυρίως στη διεξαγωγή αλλά και στην προετοιμασία των εκδηλώσεων αλλά και στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να απασχοληθούν στον τομέα πληροφόρησης και εξυπηρέτησης πολιτών, θεατών και επισκεπτών.

Την αίτηση συμμετοχής θα μπορείτε να την καταθέτετε στο γραφείο της αντιδημαρχίας Πολιτισμού στο ισόγειο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου (Κομνηνών 76) καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν κληθώ θα είμαι στους αγώνες με Ουκρανία και Ισπανία
Εξήγησε σε δηλώσεις του το πλαίσιο της ασφάλισης που απαιτείται για τους παίκτες του ΝΒΑ που αγωνίζονται στα «παράθυρα» της FIBA
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν κληθώ θα είμαι στους αγώνες με Ουκρανία και Ισπανία
Ντάουνινγκ Στριτ: Ο γάτος Λάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον έβδομο πρωθυπουργό του
Εδώ και 15 χρόνια, ο Λάρι αποτελεί τον πιο σταθερό «ένοικο» της Ντάουνινγκ Στριτ, έχοντας γίνει μάρτυρας των σημαντικών πολιτικών εξελίξεων
Ντάουνινγκ Στριτ: Ο γάτος Λάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον έβδομο πρωθυπουργό του
Σάκης Αρναούτογλου: Γιατί ξέσπασαν ξαφνικά έντονα μπουρίνια στη Βόρεια Ελλάδα
Ο ευρωβουλευτής εξηγεί πώς ο συνδυασμός ζέστης, υγρασίας και ψυχρότερων αέριων μαζών προκάλεσε τις ισχυρές καταιγίδες της Δευτέρας
Σάκης Αρναούτογλου: Γιατί ξέσπασαν ξαφνικά έντονα μπουρίνια στη Βόρεια Ελλάδα