Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κύκλος σεμιναρίων στο πατάρι του Olicatessen

Στις 28 Φεβρουαρίου ο Οδυσσέας Βλαχάβας με θέμα «Βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων και οργανοληπτική αξιολόγηση» ...

Το Olicatessen δημιουργεί το πρώτο κύκλο σεμιναρίων 2017 και μας καλωσορίζει στη πρώτη γευσιγνωσία ελαιολάδου θεωρία και πράξη.

Εισηγητής: Οδυσσέας Βλαχάβας.

Θέμα: Βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων και οργανοληπτική αξιολόγηση.

--Μύθοι και αλήθειες για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

--Καλές πρακτικές από το χωράφι έως το τραπέζι μας

--Κριτήρια ποιότητας

--Οργανοληπτική αξιολόγηση

--Κατηγορίες βρώσιμων ελαιολάδων

--Συσκευασία / Αποθήκευση

--Οργανοληπτικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων ελληνικής παραγωγής

Θέσεις περιορισμένες με προκράτηση

Κόστος: 30 ευρώ

Στο πατάρι του #Olicatessen, Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα / +30 2313030286 / info@agorafinefoods.com

*Εισηγητής: O Οδυσσέας Βλαχάβας δραστηριοποιείται στο χώρο του ελαιολάδου. Είναι πιστοποιημένος 'Pro Olive Oil Expert', ενώ το φάσμα της επαγγελματικής του ενασχόλησης περιλαμβάνει μεταξυ άλλων την παραγωγή ελιών και ελαιολάδου, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ελαιολάδου και ανάπτυξης νέων προϊόντων καθως και την διοργάνωση σεμιναρίων ελαιολάδου. Επιπρόσθετα συμμετέχει ως κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου*