Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έκλεισε ο κόμβος στο Δερβένι - Πώς γίνεται η κυκλοφορία

Θεσσαλονίκη: Έκλεισε ο κόμβος στο Δερβένι - Πώς γίνεται η κυκλοφορία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε απόκλεισμό και των δύο ρευμάτων προχώρησαν από τις 12:15 αγρότες και κτηνοτρόφοι
Σε δίωρο αποκλεισμό στον κόμβο Δερβενίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, προχώρησαν από τις 12:15 και στα δύο ρεύματα, αγρότες και κτηνοτρόφοι που έχουν στήσει το μπλόκο τους στο σημείο από τις 31/1. Η διέλευση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους οδούς, με τη βοήθεια αντρών της αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

«Προβαίνουμε στη συγκεκριμένη κινητοποίηση, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους μας που θα έχουν συνάντηση με στελέχη της κυβέρνησης στην Αθήνα» είπε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελισσοχωρίου, Θόδωρος Χατζητομάρης.

Υπενθυμίζεται ότι το μπλόκο στο Δερβένι απαρτίζεται από αγρότες και κτηνοτρόφους των περιοχών Λιτής, Μελισσοχωρίου, Λαγκαδά, Ασσήρου και Δρυμού.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος να έχουμε τουρισμό για 365 μέρες το χρόνο

Κ. Γαβρόγλου: «To σύστημα των πανελλαδικών, παιδαγωγικά δεν λειτουργεί»