Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πότε θα έρθουν στο κέντρο οι οπαδοί του ΠΑΟ – Επί ποδός η ΕΛΑΣ

Κλείσιμο δρόμων και κυκλοφοριακό «μπλακ άουτ»

Στη Σίνδο Θεσσαλονίκης βρίσκονται εδώ και κάποιες ώρες τα 15 πούλμαν με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που θα παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Άρης – ΠΑΟ στο Αλεξάνδρειο.

Οι περίπου 750 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα μεταφερθούν στο κέντρο της πόλης στις 15.00, ώστε να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την είσοδό τους στο «Παλέ» δίχως να «συναντηθούν» με τους οπαδούς του Άρη.

Όπως είναι λογικό, η μεταφορά τους θα συνοδευτεί με προσωρινό κλείσιμο δρόμων στο κέντρο της πόλης, ενώ ήδη είναι κλειστή η Εγνατία (στο ύψος της Εθνικής Αμύνης) λόγω της πορείας οπαδών του Άρη.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία αντιφασιστών και συλλογικοτήτων στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ζητούν την κατάργηση των hot spot για τους πρόσφυγες. Η πορεία ξεκίνησε από το Άγαλμα Βενιζέλου και θα καταλήξει στο ΥΜΑΘ, με κλείσιμο δρόμων ανάλογα με την κίνησή της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
«Δεν ξέρω αν πρέπει να τηρήσω το Σύνταγμα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα
Νέο οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία, με έναν 26χρονο φίλαθλο της Αταλάντα να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από οπαδό της Ίντερ
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα