Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οκτώ πιάτα, 8 κρασιά, σε μία μοναδική βραδιά!

Γεύσεις «δένουν» με 8 κρασιά στο Navona

Το Wine Style και το Navona, σας προσκαλούν την σε μια μοναδική Street Food & Wine Experience. Οκτώ διαφορετικά πιάτα εμπνευσμένα από γεύσεις του "δρόμου" συνδυασμένα με οκτώ διαφορετικά κρασιά από οκτώ διαφορετικούς και ξεχωριστούς παραγωγούς.

Ζοινος Ζίτσα, Αμπελόεις, Μαντινεία Νασιάκος, Κτήμα Χατζημιχάλη, Κτήμα Τέχνη Οίνου, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Οινοποιείο Στραταριδάκη και Semeli θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με ένα μενού, ειδικά σχεδιασμένο από τον Executive Chef του Navona, Σάββα Φορόσογλου.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Στέφανος Κόγιας ( Wine Style) που θα μας μυήσει στην απόλαυση ξεχωριστών Ελληνικών Κρασιών.

Μπρουσκέτα με μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια και άρωμα τρούφας συνδυασμένο με

Ζίτσα Ημιαφρώδης, ΖΟΙΝΟΣ από την ποικιλία Ντεμπίνα (ΠΟΠ Ζίτσα)

Γλυκόξινα λαχανικά με κοτόπουλο σε φύλλο ρυζιού συνδυασμένο με

Συμφωνία 2016, ΑΜΠΕΛΟΕΙΣ, από τις ποικιλίες Ασύρτικο και Sauvignon Blanc (ΠΓΕ Παγγαίο)

Αραντσίνι κόκορα με παρμεζάνα και τσιπς πατάτας συνδυασμένο με

Μαντινεία Νασιάκος 2016, SEMELI από την ποικιλία Μοσχοφίλερο (ΠΟΠ Μαντινεία)

Πίτσα με προσούτο συνδυασμένο με

Alfega Aglianico 2009, ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ από την ποικιλία Aglianico (ΠΓΕ Κοιλάδα Αταλάντης)

Μοσχαράκι νουά με κρέμα μπλε τυριού συνδυασμένο με

Τέχνη Αλυπίας Ερυθρό 2015, ΚΤΗΜΑ ΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon, Merlot και Syrah (ΠΓΕ Δράμα)

Tacos με καπνιστή πανσέτα και σαλάτα coleslaw συνδυασμένο με

Αμέθυστος Ερυθρός 2014, ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon, Merlot και Αγιωργίτικο (ΠΓΕ Δράμα)

Burger μόσχου με φρέσκα, τραγανά λαχανικά σε brioche συνδυασμένο με

Ιχνηλάτης 2013, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗ από τις ποικιλίες Κοτσιφάλι και Syrah (ΠΓΕ Κρήτη)

Αχλάδι ποσέ με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και cremaux μελιού συνδυασμένο με

Espera 2016, SEMELI από την ποικιλία Gewurztraminer (Οίνος Φυσικώς Γλυκύς)

Τιμή μενού με διαφορετικά κρασιά που έχουν επιλεχθεί από τον Στέφανο Κόγια για να συνοδεύσουν το κάθε πιάτο 25 ευρώ.

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων

Κρατήσεις: +30 231 089 7444 | e-mail [email protected]

Ώρα προσέλευσης: 19:00

5 Μαρτίου

Navona Days & Nights, Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 2, τκ. 54640, Θεσσαλονίκη.

Navona Days & Nights: http://www.makedoniapalace.com/wine-dine/el/navona

WineStyle: https://www.facebook.com/WineStylegr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ