Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση αφιερωμένες στις γυναίκες στην Καλαμαριά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα  της Γυναίκας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένες στις γυναίκες, με τίτλο «Γυναίκα εσύ…», την Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 8.00 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στη γυναίκα μέσα από μία καλλιτεχνική σύμπραξη ποίησης, θεατρικών μονολόγων, μουσικής και τραγουδιών.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν  η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης “Ανδρέας Βουτσινάς” με οκτώ σπουδαστές του 2ου έτους καθώς και η Νέα Χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς. Οι θεατρικοί μονόλογοι είναι σε διασκευή και  σκηνοθεσία Λιάνας Κοταλακίδου, ενώ τη μουσική και τα τραγούδια θα αποδώσει η Χορωδία , έπο τη διεύθυνση του Κωστή Παπάζογλου.

Την ίδια ώρα στο φουαγέ του Θεάτρου, θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας με αντικείμενο τη γυναίκα και τους αγώνες της, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Νέου Ρυσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα
Νέο οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία, με έναν 26χρονο φίλαθλο της Αταλάντα να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από οπαδό της Ίντερ
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Χρέος μας είναι η καταπολέμηση κάθε μορφής αντισημιτισμού
Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος δήλωσε αφοσιωμένος στη συνεργασία με την αμερικανική εβραϊκή επιτροπή για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Χρέος μας είναι η καταπολέμηση κάθε μορφής αντισημιτισμού