Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οριστικά τέλος για το καραβάκι του Παπαγεωργόπουλου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Παραχωρήθηκε στο Δήμο Θερμαϊκού

Δεν θα κάνει πότε ξανά… Χριστούγεννα στην πλατεία Αριστοτέλους το γνωστό ως «καραβάκι Παπαγεωργόπουλου», καθώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε την μόνιμη παραχώρησή του στο Δήμο Θερμαϊκού.

Υπενθυμίζεται πως τα Χριστούγεννα του 2016 ο κεντρικός Δήμος είχε εγκρίνει την προσωρινή του χρήση από το Δήμο Θερμαϊκού, σε πλατεία της περιοχής, μετά από χρόνια αχρησίας και παραμονής του καραβιού σε αποθήκες.

Το «καραβάκι» χρησιμοποιούνταν ως χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ είχε κατασκευαστεί με χορηγίες. Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Παππάς «το συγκεκριμένο καραβάκι ταιριάζει περισσότερο στο Δήμο Θερμαϊκού με τη ναυτική του παράδοση, γι’ αυτό και παραχωρείται».  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι συζήτησε τη νομική δυνατότητα σύλληψης του Νετανιάχου κατά τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών
Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 21ης και 7ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 2 οχήματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα