Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οι γυναίκες γιόρτασαν μετά μουσικής στις Συκιές

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε συναυλία που διοργάνωσε ο δήμος με Μαριώ, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη και Έλσα Μουρατίδου

Ήταν όλες εκεί! Όχι ως φυσική παρουσία, καθώς δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν στην αίθουσα εκδηλώσεων των  1ου-5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών που γέμισε ασφυκτικά, αλλά σίγουρα στη σκέψη μας. Ήταν κι αυτό μια επιτυχία του δήμου Νεάπολης-Συκεών, καθώς με τη μοναδική συναυλία, που διοργάνωσε στο πλαίσιο της Ημέρας της Γυναίκας, κατάφερε να φέρει στο νου μας τις γυναίκες της ζωής μας, τις γυναίκες της ιστορίας, την κάθε γυναίκα, και επιπλέον να χαρίσει μια βραδιά διασκέδασης με μοναδικές ερμηνεύτριες σε όσους επέλεξαν τη συναυλία με τις Μαριώ, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη και Έλσα Μουρατίδου για να τιμήσουν την φετινή Ημέρα της Γυναίκας.

Πλαισιωμένες από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών, που έλαβε συγχαρητήρια απ’ όλους, οι τέσσερις σπουδαίες Θεσσαλονικιές  τραγουδίστριες απέδειξαν επί σκηνής ότι επάξια έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου και ένωσαν τις φωνές τους με την κάθε γυναίκα στον κόσμο που αγωνίζεται για ίσες ευκαιρίες και τα ίδια δικαιώματα στη ζωή.

Τον τόνο στη βραδιά έδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ Δημήτρης Απατσίδης, αναφερόμενος στο νόημα της ημέρας, τα όσα έχουν πετύχει οι γυναίκες και πόσα ακόμα πρέπει να κερδηθούν ώστε να γίνει πράξη η ισότητα των δυο φύλων. Ένας στόχος τον οποίο πάντα λαμβάνει υπόψη ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, δίνοντας ως πιο πρόσφατο παράδειγμα την ανάδειξη της Παρασκευής Γενίτσαρη ως προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις θέσεις αντιπροέδρου και γραμματέα να καταλαμβάνονται επίσης από γυναίκες.

Όσο για το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς, ορχήστρα και τραγουδίστριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εορταστική, αντάξια της ημέρας. Το ακροατήριο, και λόγω του συμβολισμού της ημέρας, ήταν στην πλειοψηφία του γένους θηλυκού, με γυναίκες κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν το «δώρο» που τις έκανε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη
Δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας σχετικά με την πτήση θρίλερ – Πότε είχε γίνει επισκευή και συντήρηση στον κινητήρα του αεροσκάφους
Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα
Η Κολομβιανή σταρ επέλεξε μία custom δημιουργία Roberto Cavalli που χρειάστηκε πάνω από δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα