Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΤΩΡΑ: Μποτιλιάρισμα και ουρές αυτοκινήτων έξω από Θεσσαλονίκη

ΤΩΡΑ: Μποτιλιάρισμα και ουρές αυτοκινήτων έξω από Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στην Ε.Ο. Μουδανίων – Θεσσαλονίκης

Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην Ε.Ο. Μουδανίων – Θεσσαλονίκης με ουρές οχημάτων και χαμηλές ταχύτητες λόγω των έργων που γίνονται στο σημείο από την ΠΚΜ.

Το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό ζήτημα έχει δημιουργηθεί στο ύψος του εμπορικού κέντρο Cosmos Mediterranean, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ οι ουρές φτάνουν μέχρι τη Θέρμη.

Αξίζει να επισημανθεί πως τα έργα της ΠΚΜ ισχύουν από σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τα έργα πραγματοποιούνται στο οδικό τμήμα από τον κόμβο Αντύπα έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ12 (κόμβο εξόδου στην περιφερειακή οδό), στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της δεξιάς και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Ο Θεός της Σφαγής» στο Αριστοτέλειον

Χορός γοργόνας, πλέξιμο διχτυών και ξεναγήσεις στο Φάρο Αγγελοχωρίου