Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό μένουν αύριο για 5 ώρες περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Διακοπή νερού αύριο Πέμπτη (6/4) στη Θεσσαλονίκη

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθούν εργασίες  ύδρευσης  λόγω αντικατάστασης δικλείδας Φ150  στη συμβολή των οδών Παπάγου με Σοφούλη, στην περιοχή «Καραμπουρνάκι». Λόγω των εργασιών, κατά τo χρονικό διάστημα από 09:00 εως 14:00 θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις οδούς Χηλής, Κερασούντος, Σοφούλη και Παπάγου του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απολύτως απαραίτητες για την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό μικρότερη όχληση των καταναλωτών στην ανωτέρω περιοχή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναγιωτόπουλος: «Μονόδρομος να πάω στον Τσίπρα» - «Είναι ο φυσικός μας ηγέτης»
«Είναι αδιανόητο σενάριο να κατεβεί ο ΣΥΡΙΖΑ χωριστά και ο Τσίπρας και η ΕΛΑΣ χωριστά» δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ
Παναγιωτόπουλος: «Μονόδρομος να πάω στον Τσίπρα» - «Είναι ο φυσικός μας ηγέτης»