Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ληστεύει πεζές γυναίκες στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δικογραφία για 32χρονο από την ΕΛΑΣ

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υποθέσεις αρπαγών τσαντών από ανυποψίαστες γυναίκες στις περιοχές Καλαμαριάς και Ανάληψης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ανάλυσης του τρόπου δράσης, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 32χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και Ληστεία κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άντρας κινούμενος με δίκυκλο στις προαναφερθείσες περιοχές, σε διάστημα λίγων ημερών κατά το μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους, προέβη στην τέλεση δύο (2) ληστειών και τριών (3) περιπτώσεων κλοπών (αρπαγές τσαντών), με λεία (445) ευρώ, τρία (3) κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των παθόντων.

Σημειώνεται ότι, ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί