Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» για 800 μαθητές

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο δήμο Παύλου Μελά - Πού θα βρίσκεται και πότε

Ο δήμος Παύλου Μελά υποδέχεται το πρωτότυπο, βραβευμένο, ψυχαγωγικό – εκπαιδευτικό «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) με βασικό στόχο την εμπέδωση της κουλτούρας της ανακύκλωσης στις νεώτερες ηλικίες αλλά και τη γενικότερη ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της ανακύκλωσης συσκευασιών.

Την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαϊου 2017, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου και στην Πλατεία Ελευθερίας της Άνω Ηλιούπολης, από τις 09.30 έως τις 13.30, 800 συνολικά μαθητές σχολικών μονάδων του δήμου Παύλου Μελά, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τα διασκεδαστικά, διαδραστικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ, να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να εκπαιδευτούν στην ορθή χρήση του Μπλε Κάδου, στα υλικά που δέχεται και γενικά στη διαδικασία της ανακύκλωσης, αποδεικνύοντας ότι η ανακύκλωση συσκευασιών μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική εκτός από απαραίτητη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η Ε.Ε.Α.Α. έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και συνεργαζόμενη με τους Δήμους, έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες παιδιά στον όμορφο και γεμάτο οφέλη κόσμο της ανακύκλωσης συσκευασιών και του μπλε κάδου, ώστε να μάθει η νέα γενιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο την αξία της ανακύκλωσης και τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων.

Μάλιστα τον Ιούνιο του 2016, το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ανακύκλωσης συσκευασιών της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) ανακηρύχτηκε σε Silver Εvent Of The Year, στην κατηγορία «Εκπαιδευτική εκδήλωση» στο πλαίσιο των Event Awards 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς