Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Σήμερα κρίνεται η επίσχεση στα λεωφορεία ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Σήμερα κρίνεται η επίσχεση στα λεωφορεία ΟΑΣΘ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σήμερα το πρωί σε διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων

Τις οριστικές αποφάσεις τους για το εάν τελικά θα αναστείλουν την επίσχεση εργασίας που προανήγγειλαν ότι θα προχωρήσουν από τις 15/5, πρόκειται να λάβουν σήμερα σε έκτακτο διοικητικό τους συμβούλιο (10 το πρωί), οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, με τον πρόεδρό τους, Δημήτρη Τσερμενίδη να τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ "είμαι αντίθετος με την αναστολή, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται συνολικά".

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της ανακοίνωσης που εξέδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και βάσει της οποίας ο υπουργός Μεταφορών καλεί σε συνάντηση και σύσκεψη τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ, την Τρίτη 16/5 στις 11 το πρωί.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστο Στεφανίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κλήση σε σύσκεψη από τον υπουργό, αναφέροντας ότι η κίνηση αυτή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση "για την εκτόνωση της έντασης και την εξεύρεση λύσης». Υπογραμμίζεται ότι στη συνάντηση/σύσκεψη της προσεχούς Τρίτης, θα δώσει το «παρών» και το υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Οι Vegan γιορτάζουν σήμερα στο Λιμάνι!

Καιρός στη Θεσσαλονίκη – Ζέστη και μέχρι 26 βαθμούς!